جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

گزینه اول استقلال از تیم ملی خط خورد|احتمال توافق دوساله با رضایی

  • کد خبر: ۱۱۰۲۵۰
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۳
گزینه اول استقلال از تیم ملی خط خورد|احتمال توافق دوساله با رضایی
کاوه رضایی که در لیست خرید استقلال قرار دارد به زودی پای میز مذاکره با استقلال خواهد نشست و با این باشگاه قرارداد دوساله امضا خواهد کرد. این درحالی است که رضایی از تیم ملی حذف شده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، به احتمال زیاد کاوه رضایی اولین خرید رسمی استقلال برای فصل آتی خواهد بود وسران باشگاه استقلال با این بازیکن به توافق خواهند رسید. مدت قرارداد با رضایی نیز دو ساله است و این بازیکن در روز‌های آتی رسما بازیکن استقلال خواهد شد و به تیم سابق خود باز خواهد گشت. رضایی مدت ۵ سال در بلژیک فعالیت کرده و حالا برای احیای دوباره چشم به باشگاه سابقش دوخته است. این درحالی است که رضایی برخلاف دوره‌های قبل در لیست نهایی تیم ملی هم حضور ندارد و به جای او مهدی قائدی که در اردوی اخیر درتیم ملی حضور نداشت، به تیم ملی دعوت شده است. رضایی برای بازگشت به تیم ملی و حفظ شانس بازی در جام جهانی چشم به درخشش درترکیب استقلال دوخته و اگر فضای مناسبی برای این مهاجم فراهم شود شاید او بتواند درنهایت مسافر قطر شود.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->